Vi går mot Jul och årets slut!

Hej kunder & vänner!
Vi går mot JUL & NYTT ÅR!

Vårt år på CJ Design har varit grymt bra för oss, och vi har kunnat få fram det våra kunder har sökt! Det roliga har varit att vi inte bara levererat av vårt design på mode ,utan även sålt en hel del på profile & giwe aways produkter.

Vi går mot 35 år i mode branschen, både mot, men framför allt medgångar, och varit med om många ,vi har under våra år besökt dom flesta modemässor runt om i Europa ,något som skapat oss enormt stora kontakter, och vi har också hittat bästa leverantörer både inom mode & sport.

I bland har man själv undrat varför man inte hittat på något annat i livet, jo det har jag gjort massor av projekt, men efter ett tag så är man tillbaka på ritbordet, och att det finns ingen roligare värld än att få vara på podiet med mode, och ha trevliga människor runt om sig.

Ända sedan den dagen jag började arbeta som fotomodell & mannekäng 1977,visste jag att det är här jag kommer vara, och det var också genom detta jobb som jag hittade tänket med att få hela utbildningen till hur man bygger upp varumärke och etablera sig i den tuffa mode världen, som vi dock överlevt i snart 35 år på CJ Design, men min egen start var redan 1976 som säljare & inköpare.

Så vi ser fram emot 2019, och ser inte så mörkt på det som media skrämmer oss med, men helt klart är det tuffare klimat ute och internet ökar ,men vi ska väl reda ut denna stormen med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *