Oj vad tiden springer i väg!

Hej Kunder & Vänner!
Ja våren kom tidigt till Skåne, ja även uppe i Trysil som vi avsluta vår skidåkning för våren 2019 i påsk, det var klar blå himmel alla 10 dagar vi var uppe, min bror Carina & våra båtkompisar Katrin&Lolle kom upp och joina oss under påsken, och vi levde livet i backarna och runt matbordet, vi fick ju också två kanon konserter med Malin&Christer /QUICK&RYDELL) uppe på knettsetra(20 grader och klar blå himmel som sagt va…..Jo nog allt blev det fest och vågen har hamnat fel(Hahaha) För precis innan var jag och Chriz 5 dagar nere i vår lägenhet i Lago di Como och det gjorde ju inte att man vägde mindre, slut tjatat om vikten får väl ge oss en kick i baken och ut och röra på oss! Oj det bär ju snart i väg ner igen=som min rubrik tiden går snabbt……

Olivia är sjösatt och vi hoppas att värmen kommer tillbaka för nu är det typ 10 grader kallare och hård vind,så än har vi inte provkört båten!

På jobbfronten har vi det ganska lugnt och skönt, och det är väl bra ibland när man har så mycket annat man vill göra och ta hand om, och just nu har jag en hel del läkare tider så det är just nu ett litet företag bara det=får bara hoppas att allt är ok,helst bättre men just to much!

Men vi kör på som vanligt (har taget upp regensburger pjäxtorkar som agent for ett företag som har agenturen(kan vara något för alla som har stugor ,går ju torka ,skor, stövlar,handskar,hjälmar,mössor m.m. på dom (vid intresse kontakta mig)

Vi har kört på lite med sno Queen och GM calze, men det är dyrt att ligga på vägarna nu när dieseln och skatter är höga,så vi tar det som är på vägen bara! PÅ CJ Design kör vi på som vanligt och som sagt va det är lite lugnare!

Passar på att önska Er en trevlig weekend

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *